Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #9365    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (16 svar)   6 Mar 2013 - 10:03  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Per
Hoppa till http://op.se/sport/1.5648842-12-00-premiaravsnittet-av-superettan-magasinet
ÖP- och LT-TV kommer att starta ett webbsänt program med "fokus på superettan och Östersunds FK" som kommer att läggas upp varje onsdag med start idag. Riktigt rolig satsning tycker jag, kommer definitivt att följas hela säsongen.
 
Svar av:
  Gäst: Örjan S
6 Mar 2013 - 12:52
Hoppas att Haldo Jonsson får en inbjudan att medverka i programmet.Han har mycket att berätta om ÖFK som aldrig tidigare publicerats.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
6 Mar 2013 - 19:03
Jag såg det inledande programmet. Jäkligt proffsigt måste jag säga. Kul att se Lohse igen och att han som alla andra kommer till JKA för att se matcherna i år. Han gjorde ett mycket sympatiskt intryck och har betytt mycket för klubben.

Kindberg han är i en klass för sig och vi ska vara innerligt tacksam att han leder klubben och fotbollen i J/H mot allt högre mål. Verkligen intressant att ett powerhouse som Sunderland vill studera hur ÖFK funkar. Nu får konkurrenterna i Superettan verkligen se upp för nu kommer surjämtarna!!
 
 
  Gäst: drängen.
7 Mar 2013 - 15:59
Kan du sten Sture ge några ex på vad Rolf Lohse betytt för Öfk ? Jag kan de inte om du nu syftar på något positivt. Däremot finns de många ex på vad Rolf Lohse betytt i negativ bemärkelse. Från början fanns en fotbollsektion som jobbade på bra men pga ett svårt arbets klimat försvann samtliga efter ett tag. Styrelseledamöter klev ju också av pga ett omöjligt arbetsklimat.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
7 Mar 2013 - 16:15
Det var ju han som var startmotorn bakom ÖFK och utan honom hade kanske ÖFK inte funnits idag vilket skulle ha inneburit att vi inte kunde se fram emot att se elitforboll om en månad.
 
 
  Gäst: drängen.
7 Mar 2013 - 18:30
Han var långt ifrån ensam, men av någon underlig anledning så tror folk att det är enbart Rolf lohses förtjänst. Egentligen så gjorde de sig självt att det blev ett ÖFK pga att Ifk och ope var konkursmässiga. De fanns ett koncept ganska långt innan det blev ÖFK men då blev det inget pga att de inte fanns gehör bland medlemmarna i ope . Men det är historia. Räddningen för ÖFK var att Kindberg tog över ordförandeposten och genom ett bra ledarskap utvecklat föreningen till vad det är idag. Hade Rolf varit kvar hadeÖFK inte varit i superettan det är fakta.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
7 Mar 2013 - 19:31
Helt klart att det inte hade blivit Superettan utan Kindberg och inte skulle jag bli mäkta förvånad om detta leder hela vägen till Allsvenskan och internationella matcher på högsta nivå. Kindberg och Potter bevisar att 1 +1 kan bli mer än 2.
 
 
  Gäst: Wait and see
7 Mar 2013 - 23:04
Vi får väl vänta och se hur det är i ÖFK, när Kindberg suttit lika länge som Lohse på ordf.posten.
 
 
  Gäst: drängen.
8 Mar 2013 - 05:40
Klart att en förening har bättre och sämre perioder sett över många år. Vad man kan konstatera är att under tiden Rolf Lohse satt som ordförande utvecklades inte föreningen i rätt riktning beroende på ledarskapet. Med Daniel Kindberg hände något, vi kan se en helt annan strategi idag inte minst när det gäller värvningar. Bra värvningar, längre kontrakt, kontinuitet och långsiktighet kan vi se idag i Öfk , de fanns inte tidigare, så utan minsta tvivel har Kindbergs ledarskap lyft föreningen, de måste den mest inbitne Lohse fan inse.
 
 
  Gäst: Brorsan
8 Mar 2013 - 08:52
Exakt, vänta och se på vad som verkligen händer framöver.
 
 
  Gäst: drängen.
8 Mar 2013 - 09:26
Vänta och se, kan du precisera dig. Jag räknar med att Haldo Jonsson kommer att medverka i Patrick Sjöös skapelse kanske redan i nästa program? De vore bra, Haldo tillhör nämligen pionjärerna och var med och gjorde ett stort arbete när ÖFK bildades. Haldo tillhör dem som inte kände sig bekväm i ÖFK och lämnade föreningen för några år sedan. Ulf Olsson är en annan som ska vara med. Om du läser det här Patrik Sjöö så kan du ju svara om du tänkt ta med dessa herrar.
 
 
  Gäst: jag undrar
8 Mar 2013 - 10:56
Till wait and se. När Daniel Kindberg suttit lika länge som Rolf lohse så spelar ÖFK förmodligen i allsvenskan. Men till allsvenskan går de innan kindberg suttit lika länge som Rolf var ordförande.
 
 
  Gäst: ÖFK!
8 Mar 2013 - 11:18
Nja ledarskapet är väl inget vidare men kapitalet han inbringat är ju inte fy skam direkt, ca20st heltidsproffs är imponerande!!!
 
 
  Gäst: drängen.
8 Mar 2013 - 12:07
Ge ex på att det är dåligt ledarskap? Nonsens skulle jag utan vidare säga. Att först vinna div 2 och året efter vinna div1 tyder de på dåligt ledarskap? Och räknas inte de kapital som du tar upp på ett bra ledarskap. Potters ledarskap håller också mycket hög nivå.
 
 
  Gäst: Patrick Sjöö
8 Mar 2013 - 13:02
Dessa herrar finns med på listan över tänkbara gäster under året. Men vi kommer inte att prata nostalgi i varje program.
I nästa avsnitt ska ni få lära känna en ny bekantskap.

 
 
  Gäst: drängen.
8 Mar 2013 - 14:05
Bra att de kommer med. Jag förstår att de inte blir nostalgi i varje program men detär viktigt att Haldo och Ulf är med.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
8 Mar 2013 - 16:15
Jag gissar det blir Potter i nästa programmet och en spelare. Ska bli spännande.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook