av Agne Karlsson
Publicerad 27 Sep 2020 - 13:28 Uppdaterad 27 Sep 2020 - 14:14

Matchens 4 LIRARE äro samlade! ⚽⚽⚽⚽ Foto: Agne Karlsson

Hede IK-Ragunda BK 9-0 (5-0) Slut! ⚽⚽⚽

Första halvlek: HIK rivstartar med att göra 1-0 i minut 3, genom ett snyggt inlägg, med en nick i krysset av Asleigh Tuballa som avslut, 2-0 kommer i minut 9, genom en fräck lobb av liraren Dennis Thunell. Skyttekungen Magnus Liljemark slår till med 3-0 i minut 11. En hörnvariant i minut 25 resulterar i 4-0 genom Dennis Thunell igen. I sista minuten rinner Erik Hansson igenom, och 5-0 är ett faktum, som står sig till halvtid. RBK provar att lira fotboll trots allt, och sticker opp någon gång då och då, men HIK är vassare i avsluten, och visar krigar-hjärta i denna ack så viktiga match hemma i Härjedals Metropolen. ⚽⚽⚽

Andra halvlek:HIK trummar på, även om man laborerar runt lite i laget, 6-0 kommer i minut 47 genom Niklas Persson, snygg assist från Hugo Grubb. i minut 54 är det dags för 7-0, genom Niklas Persson igen, som startar och avslutar anfallet själv. 8-0 kommer i minut 62 genom Nerbh Tuballa. 9-0 i minut 65 avrundar matchen genom Magnus Liljemark. RBK fick en utvisning i minut 60, men kämpade och slet på tills domaren blåste av matchen. Division 6 nästa för RBK. Och HIK kan rusta för ännu en Division 5 säsong med sina lovande spelare. ⚽⚽⚽ Matchens Lirare blev 4 stycken denna gång, som visade prov på ledarskap, lugn, lir, pondus, krigar-hjärta, och Målskytte såklart. Dom Fyra är som följer: Dennis Thunell. Olle Karlsson. Niklas Persson och Magnus Liljemark=Grattis till dom Nya Kepsarna Pöka! ⚽⚽⚽

Alla foton: Agne Karlsson

Hugo Grubb visar vägen!

Matchens 4 LIRARE äro samlade! ⚽⚽⚽⚽

Den unge målvakten Olle Karlsson gjorde en stabil match, trots pressen om nedflyttning.👍👍👍

Dvärsätts BK möter bottenlag

IFK Östersund gjorde sitt första mål och tog en poäng lite överraskande borta mot Brage. Ger lite råg i ryggen till mötet med en av seriefavorieterna.

Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget visar.
  av Haldo Jonsson | Igår - 14:58

I Formtabellen ligger ÖFK och Helsingborg lika

23 Apr 2024 - 10:14 ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
22 Apr 2024 - 18:47 ÖFK - Örgryte - matchens bästa spelare enligt Sofascore
22 Apr 2024 - 18:37 Div 3 mellersta Norrland
22 Apr 2024 - 13:40 Referat: Selånger SK - Ope IF
22 Apr 2024 - 13:38 Han kom, han sågs och han blev Trissvinnare - Arquimidec 'Qu
22 Apr 2024 - 13:29 Hur ska ÖFK kunna skapa ett bättre tryck framåt?
21 Apr 2024 - 17:32 IFK Östersund-IFK Luleå 2-2 (2-2)
20 Apr 2024 - 22:39 Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
20 Apr 2024 - 22:26 Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
20 Apr 2024 - 22:12 Bildspel ÖFK - Örgryte 1-1
20 Apr 2024 - 19:11 Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort resultat rätt
20 Apr 2024 - 18:46 Matchens prestation
20 Apr 2024 - 17:18 Matchens överraskning
20 Apr 2024 - 17:07 Till slut rättvis poäng
20 Apr 2024 - 14:02 Startelvan
20 Apr 2024 - 10:43 Inför matchen: ÖFK - Örgyte IS