Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
 Tabell  Min fotboll 
besök Space2u
 
   
Matchreferat - Träningsmatch   
   
         
Östersunds FK       Levanger FK
0 - 2
(0) (1)
Sön 12 Mar 2023 15:00
 
   
Målskyttar
Mål Tid Målgörare
0-1 23 Sanel Bojadzic
0-2 76 Marcus Wenneberg

Så spelade Östersunds FK:
Anton Berg - Jakob Hedenquist, Sam Mensiro, Ziad Ghanoum, Kalpi Ouattara - Cesar Weilid, Erick Brendon, Joel Sundström, Mykola Musolitin - Simon Kroon - Sebastian Karlsson Grach.

Ersättare: Malcolm Stolt, André Nader, Kristian Novak, Bradley Takamo

Arena:
Jämtkraft Arena
 
Publik:
175
 
Domare:
Magnus Mella
 
Väder och vind:
Temperatur -5, luftfuktighet 84%, vind 3 m/Sek, sologt
 
 

ÖFK - Levanger 0-2 (0-1)

 

Nu med referat av Michael Olofsson

 

Det vart en typisk träningsmatch där det inte skapades så många målchanser.
ÖFK hade stuvat om rejält i laget med att ge spelare som hade fått lite speltid mera spel och några fick spela på lite ovana positioner.

Det vart lite väl tempofattigt ifrån båda lagen där målen kom till av en slump i och med dålig kommunikation i backlinjen. Men jag tycker att det viktiga med en sådan här match är att hela trupp får vädras. Med 7 ev startspelare borta blir framför allt spelet framåt lidande och det blir alldeles för mycket hemmåtspel. Ingen vågar hitta instick ifrån backar och mittfältare. Några spelare som vågade utmana och vara annorlunda var Kroon och Mysolitin. Men Kroon har nyss kommit tillbaka efter sjukdom men det syns att det finns mycket boll i honom. Sedan var det synd att Musoliten fick en smäll så han inte riktigt fick visa vilken bra fotbollsspelare han är. Men visst finns det något speciellt hos den grabben. Bra fart och teknik i fötterna. Det var en viktig match för gruppen men det hände inte så mycket på planen.

Det var inte lätt för provspelare Joel Sundström att visa vad han går för. Han är säkert matchovan som många andra i truppen och det är inte så lätt att hitta varandra när man aldrig spelat ihop. Behöver nog några flera chanser med laget för att visa vad han går för. Det var bra att tredjemålvakten Berg fick spela hela matchen. Det behövde han.
Kul att akadimi spelaren Bradley fick lite speltid också. Det visar att de yngre spelarna knackar på dörren.

Även om det är tråkigt att förlora så måste man se lite längre och gå vidare. Det var en typisk träningsmatch som var lite tråkig men ändå måste genomföras.

Nu ska startelvan börja tas ut och räknar med ett helt annat lag nästa helg.

 
Text av: Michael Olofsson
 
 
 
Kommentarer: Skriv kommentar
Gäst: Haha skrev | 13 Mar 2023 - 19:22
Fotbollz måste förbjuda Kral att kommentera, för jag håller inte med om vad han skriver. Bra så?
Gäst: Kral skrev | 13 Mar 2023 - 15:41
Det är fotbollz som bestämmer vad och vem som får skriva i forumet. Det har inget att göra med yttrandefrihet.
Gäst: Tvivlande skrev | 13 Mar 2023 - 15:37
Här har vi en som vill stoppa yttrandefriheten, Halleluja!
Gäst: Kral skrev | 13 Mar 2023 - 15:14
Tvivlande borde stoppas av fotbollz för sina tokerier. Han förstår inte skillnader på inställningen i serie eller vänskapsmatcher. Det var längesen jag hörde något så dumt.
Gäst: Tvivlande skrev | 13 Mar 2023 - 14:51
Målskyttet har klickat hela försäsongen så det är inget nytt. Även om laget inte var ordinarie så är inte det någon ursäkt för den dåliga insatsen. Levanger hör hemma i tredjedivisionen i Norge, jag säger som Bojan sa om svenska herr landslagets skrapa insatser," ska vi bli omsprungen av Färöarna nu också".
Gäst: kritikern skrev | 13 Mar 2023 - 14:38
hur är det möjligt att dra SÅ stora växlar på en träningsmatch där minst 5 startspelare inte startar, där 3 målvakten står i mål, 2 akademispelare och 1 spelare som tränat 1 gång med laget är med..
det känns inte riktigt seriöst att dissa laget utifrån de förutsättningarna

Gäst: Tvivlande skrev | 13 Mar 2023 - 14:19
Levanger gör två mål och Öfk noll, Öfk har mycket boll det spelar ju ingen roll när de inte har förmågan att göra mål. Mot ett lag från Norska div 3 måste vi ha rätt att kräva mer. Öfk skapar chanser ja men de sätter inte bollen imål, Öfk har mycket boll, skapar chanser men gör inte mål, Levanger har inte lika mycket boll men sätter chanserna och vinner.
Det ser inte bra ut, det är under all kritik, det ser ganska hyfsat ut tills motståndarnas straffområde men då tar det stopp.

Värvar Öfk inte in helst två målgörare så blir det som förra året.
Gäst: Hoppfull skrev | 13 Mar 2023 - 14:00
Det kan ju vara så att det behövs lite mer nyanserad kritik, Jag håller inte med dig om att ÖFK förtjänar "kraftig negativ kritik"
ÖFK hade boll mest, jobbade mycket mer framåt än vad de gjort tidigare. ÖFK hade mest chanser: och ja, de behöver bli mer kliniska i sina avslut., men det betyder inte man måste ge bara negativ kritik. Levanger hade inte särskilt mycket förutom sina två mål heller.

Om man tror att något överhuvudtaget kommer att bli bättre och utvecklas genom att man tycker att någon "förtjänar kraftig negativ kritik" utan att se till det som är bra och bygga på det, då har man missat det mesta, då verkar man mest bara vilja gnälla, klaga och svartmåla, framför allt om man inte kan lyfta positiva saker också.

För mig blir det lite "gubbgnäll" av det hela, och de ser vi mycket av nu, det tuffa gnället som sker när man sitter bakom tangenterna"
Gäst: Tvivlande skrev | 13 Mar 2023 - 12:57
Ja man blir påhoppad, matchen mot Levanger så förtjänar Öfk kraftig negativ kritik trots att Öfk saknade ett antal spelare så ska det inte se ut som det gör. Det allvarligaste är ju att Öfk gör inga mål och så har det sett ut hela försäsongen även med ett mera ordinarie manskap med undantag för matchen mot Gif Sundsvall.

Det måste Öfk ledningen lösa med att hitta ett par vassa forwards, lätt att säga men det måste man göra annars blir det som förra säsongen. Motståndarna behöver bara göra ett eller två mål så vinner dem! Öfk saknar spets.
Gäst: Danne k skrev | 13 Mar 2023 - 10:35
Alla som säger minsta lilla negativt om öfk betraktas som dumma i huvudet och psykiskt sjuka.
Öfk klubben för alla där alla får ha sin åsikt 😱
Gäst: Tvivlande skrev | 12 Mar 2023 - 18:48
De ska värvas en forward, allt annat är vore tjänstefel! Öfk måste bli betydligt mer framåtlutad. Värvar de inte in en forward blir det som förra säsongen.
Gäst: Kral skrev | 12 Mar 2023 - 18:38
Det absolut viktigaste är att komplettera med en mittfältare.
Gäst: Kral skrev | 12 Mar 2023 - 18:38
Det absolut viktigaste är att komplettera med en mittfältare.
Gäst: Tvivlande skrev | 12 Mar 2023 - 18:31
Jag kan meddela att jag mår alldeles utmärkt, Öfk kan inte göra mål, vad sysslar man med på träningarna? Tränar man att parkera bussen och försvara sig till tre poäng, eller vad sysslar de med? Fotboll går ut på att göra mål, Öfk måste träna anfallsspel och avslut, Öfk har på fyra sista matcherna gjort två måldär ett mål är på straff, Öfk är sorgligt impotenta inne i boxen. Värva en stor forward som har bra fysik och är hänsynslös inne i boxen, nu värvar de bara mittfältare, varför?
Gäst: @@@ tvivlande skrev | 12 Mar 2023 - 18:22
Jag mår förträffligt, ser en massa potential med ÖFK nu, detta var ett lag med många startspelare borta

Vad gäller Tvivlande så skriver hen aldrig något positivt, och det tyder på något om man alltid ser allt i svart och sen kallar det fiasko… ja jisses…
Gäst: @@tvivlande skrev | 12 Mar 2023 - 17:55
Hur i hela fridens namn kan du veta något om hans mående, utifrån hans tyckande om en fotbollsmatch???Jag skulle kunna undra över ditt mående, av ren hövlighet
Hur mår du?
Gäst: @tvivlande skrev | 12 Mar 2023 - 17:46
Jag tycker du ska löna ÖFK, du klarar aldrig av att skriva en enda positiv sak, så VARFÖR är du här?

Fiasko? Du vet onekligen vad fiasko är… inte heller att det här var långt ifrån startelvan i ÖFK, i andra halvlek var det mer spel på Levanger planhalva än ÖFKs
( Och ja, jag var där så jag vet hur mycket jag hade solen i ögonen ) det finns att jobba på absolut men långt bättre än förra året..

Jag tycker lite synd om dig faktiskt, du verkar inte må så bra
Gäst: Martin Nylander skrev | 12 Mar 2023 - 17:41
Som många påpekat måste ÖFK träna anfallsspel. Vad är kreativiteten, insticken, djupledslöpningarna och djupledsbollarna? Det blir ofta någon eller några för många passningar offensivt så motståndarna hinner samla sig. Spel på ett tillslag i kombination med rörlighet. Nöt nu detta på träning. Hög tid att börja sätta det spelet nu annars blir det inga mål framåt.
Gäst: Tvivlande skrev | 12 Mar 2023 - 15:54
Urusel första halvlek av Öfk, ser ut som det blir ett dåligt år igen!
 
Herrar
av: Pman | Idag - 09:31
Det tar olidlig lång tid att följa
6
kommentarer
Jämn match som slutade med vinst för Häcken
av Haldo Jonsson | 17 Feb 2024 - 17:22
vs Häcken - ÖFK 2-0 (0-0)
3
kommentarer
Dagens träning imponerade
av Haldo Jonsson | 21 Feb 2024 - 17:25
Arkivbild
3
kommentarer
Trots dagens förlust är jag nöjd över vad vi fick se
av NN | 18 Feb 2024 - 17:44
Efter matchen Häcken - ÖFK i Svensk
2
kommentarer
Träningar före mötet med BP
av Haldo Jonsson | Igår - 11:14
1
kommentar
Spelschema 2024 Division 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | Igår - 14:43
Först ut av länslagen är Obbola - D
 
 Skrivet den Sön 31 Dec 15:05
fotbollz.se på Facebook