Målskyttar Alsen: Magnus Forsén, Krister Rensbo.
Frösö IF BK: Emrik Persson Nordin, Beka Aba Tamam.

En match mellan två lag som bägge hade väldigt tunna trupper i dag.
Alsen fick faktiskt spela med både spelare som på lördagen skulle springa fjällmaraton 45 km. samt några halvskadade. Vi från lagledningen vill passa på att tacka dessa som ställde upp trots att de först inte skulle behöva vara med.

Matchen började bra för hemmalaget, trots detta har Frösön tidigt ett friläge som vår målvakt lyckas rädda, men i minut 21 efter en fin genomskärare gör Frösöns kapten 0-1 efter ett välplacerat skott. Sedan var det Alsen för hela slanten, men lite oskärpa och en Frösömålvakt i högform gör att Frösön leder i halvtid.
En lite olycklig händelse var att en Frösöspelare fick en smäll i ryggen med nacksmärtor som följd, vilket gjorde att ambulans måste tillkallas, vi håller tummarna för att det gick bra!

Vi känner dock i halvtid att matchen är vår och bestämmer oss för att bara trumma på, så måste målen komma.

I starten av andra halvlek så radas det fortsatt upp chanser framåt, Frösön är knappt över halva plan första 20 minuterna, vi har bl.a ett stolpskott, men till sist i minut 58 så kommer Basse fri, vrickar bollen bredvid målvakten, men den tar i stolpen och går ut, men där kommer Magnus Forsén farande och kan enkelt raka in kvitteringen. Alsen trummar på och vi väntar bara på ledningsmålet, tyvärr börjar orken tryta lite och Frösön kan lyfta upp spelet något, i minut 75 så kommer en boll för en Frösöspelare att löpa på, vår målvakt Mattias Johansson rusar ut, men något i hans knä går sönder och han blir liggande och till råga på allt så kan Frösöns Beka Aba Tamam då göra 1-2, något som inte alls speglade matchbilden!
Vi trummar dock på, plockar fram alla krafter som finns och även Frösöns tunna trupp gjorde att alla spelare ute på planen nu var rejält trötta. Mattias skada gjorde att det var sju tilläggsminuter och i sista övertidsminuten lyfter vi in en frispark som slutar med en väldigt kalabalik framför Frösöns mål, Krister Rensbo lyckas raka in bollen till en kvittering med i princip matchens sista spark. Väldigt skönt, men nog skulle vi haft tre poäng denna match!

I hemmalaget där alla gör sitt bästa idag, men vi plussar lite extra för målskytten Krister Rensbo, samt Elias Karlsson som verkligen tog chansen när den kom!

Frösön hade en riktig gigant i sin målvakt Albin Larsson som idag var den som räddade poängen för sitt lag. Plus också till deras kapten Emrik Persson Nordin.

Nu väntar det en väldigt viktig match på torsdag, då har vi Stugun borta. Hoppas att vi har lite fler spelare att tillgå då!

Bilder från ÖFK - GIF Sundsvall
  av Thord-Eric Nilsson  | Igår - 23:35

.Foto: Thord - Eric Nilsson

ÖFK - GIF Sundsvall 1-2 (1-0 )

Simon Marklunds frisparksmål som gjorde att publiken började hoppas. Foto: Thord- Eric Nilsson

Igår - 10:38 Jag har aldrig gillat Östersund
17 Sep 2024 - 16:27 - Ett av de viktigaste derbyna klubbarna emellan som någonsi
17 Sep 2024 - 11:02 Omgångens prestation i div 4 Jämtland
17 Sep 2024 - 10:39 Följ ÖFK - GIF Sundsvall via fotbollz.se
17 Sep 2024 - 07:36 derby dax i dam tvåan
16 Sep 2024 - 22:11 Den väldiga allaktivitetshallen i Krokom börjar visa sitt rä
16 Sep 2024 - 21:57 Referat: Ope IF - Östersunds FK
16 Sep 2024 - 21:47 Anders Cederberg ny ordförande i Östersunds FK Elitfotboll A
16 Sep 2024 - 20:05 Rapport från träningen
16 Sep 2024 - 17:03 Slaget om Norrland
15 Sep 2024 - 23:08 Resultat Spelomgång 19 div.4 Jämtland 2024
15 Sep 2024 - 21:14 Hallens SK - Orrviken IK 1-2 -bilder från matchen
15 Sep 2024 - 21:05 IFK Östersund-Team TG 0-2 (0-1)
15 Sep 2024 - 19:17 Höga poäng för ÖFK:s spelare mot Helsingborg - Albin Sporron
15 Sep 2024 - 19:09 Om Magnus Powell
15 Sep 2024 - 18:48 Ope IF -Kubikenborgs IF 0-4 - bilder från matchen

av: *Rolighetsministern | 31 Aug 2024 - 21:11