Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6778    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumSilly Season*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (7 svar)   8 Nov 2010 - 11:33  
Svara
  Inlagt av:
Molle
Inte en dag utan att svammelgubben nr.1 Örjan lägger ut texten,utan att ha koll på org. i Öfk. Sportchef är U. Tjernström och inte Kindberg.När det byts sportchef så borde Örjan vara den självskrivna efterträdaren,med sina enorma kunskaper hur verksamheten ska bedrivas,men då måste han ju ta ansvar och det är kanske inte lika kul som att torgföra sina sura åsikter i detta forum.
 
Svar av:
  Gäst: Örjan S
12 Nov 2010 - 10:06
Ytterligare ett anonymt påhopp, A lagsansvarige Daniel Kindberg har gjort ett dåligt jobb de torde alla sett det blev ju degradering till div 2 norrland. Vad gäller kunskaper så har jag så pass mycket kunskaper att jag på ett tidigt stadium dömde ut föreningen och Daniel Kindbergs sätt att jobba. Jag undrar är de att ha sura åsikter? Kindberg har misslyckats och hade de varit en förening med lite krav så hade Kindberg fått foten som A lagsansvarig. Nu blir han förmodligen kvar, det är en trend att alla ska ha en andra chans. Nej jag har inga planer på att bli sportchef i ÖFK, du vet de skulle aldrig gå, jag har för höga krav när det gäller planering och organisation.
 
 
  Gäst: Ulf Olsson
12 Nov 2010 - 15:37
Vad gör sportchefen?
Det är ju fortfarande Daniel som gör allt som sportchefen gör i andra föreningar sportchefen.
 
 
  Gäst: men vadå
12 Nov 2010 - 19:50
Hick Olsson och örjan de spelar i samma division, ingen har hållit på med sporten fotboll, vilket a-lag har claes varit huvudansvarig för? Patetiskt
 
 
  Gäst: anonym
12 Nov 2010 - 19:57
Vem är Örjan s ? För mig är han helt anonym, det enda jag kan konstatera är att han förefaller totalt inkompetent, med ett sällsynt bittert sätt mot några få, att sådana personer förgiftar fotbollen står helt klart. Redogör istället för vad du har gjort för fotbollen i länet, nej kom igen nu redovisa allt du gjort för fotbollen, jamen något måste det väl vara, nämn något. Jag undrar vad spelarna och ledarna anser om kindberg, de bör ha en något mer sanningsenlig bild av hur vi andra ska bedöma honom. Vad tycker de andra fotbollsledarna i länet om kindberg, vad tycker ledare utanför länet om kindberg, vad tycker fotbollz om kindberg, vore kul att höra några andra och inte bara sådana som Örjan s.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
12 Nov 2010 - 20:51
Nej, jag är inget sportchefsämne, jag vill jobba på "verkstadsgolvet". Helst med att utveckla spelanas tekniska färdigheter, det är jag känner störst engagemang för. Jag har under mina 20 år som tränare/ledare haft förfrågningar som seniortränare, men tackat nej eftersom jag inte tror jag passar för det. Att jag inte tror jag är välkommen till ÖFK, grundar jag på att inför denna säsong (2010) då Leffe Widegren ville ha med mej som just hjälp och bolltränare. Landin tog kontakt med mej, jag fick några dagar på mej att bestämma mej. Sedan damp plötsligt ett mail ner att det inte blev något, Rolf sa nej, anledningen fick jag inte reda på och vet ej anledningen nu heller, så mycket kan jag säga att det inte handlade om nån ersättning. Så nu vet ni, jag är inget sportchefsämne men skulle mycket väl kunna tänka mej att hjälpt till, men är som sagt inte välkommen. Det är sånt man får ta och respektera.
 
 
  Gäst: Skavlan
12 Nov 2010 - 20:59
Antagligen för att Rolf tycker att du är för frispråkig på detta forum.
Inom ÖFK ska man helst sluta sig som en mussla för att passa in.
Lasse J fick t ex sluta att skriva matchrapporter på fotbollz.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
12 Nov 2010 - 21:12
Ja men då hade han ju kunnat ställt ett ultimatum, sluta skriva här och hjälpa Widegren eller fortsätta skriva men inget syssla i ÖFK. Sedan är jag väl inte så frispråkig, skriver bara vad jag tycker och i mina ögon är det renhårigt. Om jag vore frispråkig så skulle jag kunna skriva som skulle verkligen röra om här i forumgrytan men väljer att hålla det för mej själv
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
13
kommentarer
Varbeg -ÖFK 1-0
av Haldo Jonsson | 13 Apr 2024 - 15:49
VS  Varbeg - ÖFK 2-0 (1-
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
3
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | Igår - 13:33
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 11 Apr 2024 - 22:43
Ytterhogdal nu trea i tabellen. IFK
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook