GENREP INFÖR MATCHEN MOT LANDSKRONA I SVENSKA CUPEN
av Haldo Jonsson
Publicerad 12 Feb 2021 - 18:40 Uppdaterad 13 Feb 2021 - 10:34

ÖFK möter Gefle IF på lördag

Två nya i truppen

På lördag spelar ÖFK sin fjärde match träningsmatch för året. Vi hoppas att förlusterna kan bytas ut med en vinst denna gång. Det blir på papperet lite lättare motstånd än tidigare. Matchen gåt mot Gefle IF som väntas bli ett topplag i div1 norra.

ÖFK växlar om från gräs till konstgräs och från värme till kyla.

Eftersom det är en vecka till matchen i Svenska cupen mot Landskrona så får matchen mot Gefle betecknas som en genrep.

Gefle åkte förra helgen upp till Sundsvall och slog Giffarna med 2-0 i en träningsmatch så räkna med att de har ett bra kunnande. Styrkta av den framgången så kan ÖFK få det jobbigt. Att spela mot lag i lägre serie brukar inte alltid vara så lätt. Om ÖFK håller tempot uppe så ska det inta vara några problem

I dag åkte ÖFK ner till Gävle. Det blir träning på Gavlevallen där man ska finslipa formen.

Tränaren Amir Azrafshan vill se en offensiv satsning mot Gefle.

Enligt ÖFK så åker man ner med denna trupp:

Aly Keita, Sixten Mohlin, Patrick Kpozo, Kalpi Ouattara, Isak Ssewankambo, Francis Jno-Baptiste, Henrik Bellman, Ludvig Fritzson, Malcolm Stolt, Blair Turgott, Eirik Haugan, Felix Hörberg, Sam Mensiro, Ronald Mukiibi, Nikolaos Dosis, Marco Weymans, Sebastian Karlsson Grach, Noah Sonko Sundberg och Frank Arhin.

Det blir en sammanfattning av matchen på fotbollz.se. Agne Svärd brukar komma med en krönika.

av Per Lagerbäck | Igår - 15:31

ÖFK gör en riktigt bra första halvlek, och start på den andra. Men enskilda misstag och brister i kommunikationen tillsammans med hemmalagets flyt och delvis brutala spel stoppade festen.

8 Jul 2024 - 21:14 Träningen startar snart och träningsmatch är bokad.
8 Jul 2024 - 12:15 Ung, men ändå rutinerad målvakt till ÖFK
7 Jul 2024 - 19:22 ÖFK säger adjö till Kevin Jablinski och Albin Winbo
6 Jul 2024 - 22:19 Pensionärer kan vara räddningen för morgondagens fotboll?
4 Jul 2024 - 19:46 FORTSATT LINDANS FÖR ÖSTERSUNDS FK
4 Jul 2024 - 16:29 ÖFK är mindre tuffa i matcherna i år - i fjol var det motsat
3 Jul 2024 - 10:10 Extra bolagsstämma i kväll onsdag
2 Jul 2024 - 12:55 Yannick Adjoumani - Trissvinnare för tredje gången
1 Jul 2024 - 15:09 Spelarpoäng i matchen Landskrona -ÖFK
30 Jun 2024 - 19:49 Matchreferat Öfk kom igen starkt andra halvlek men tre mål räckte inte fö
30 Jun 2024 - 17:47 Så nära poäng. Trots allt.
30 Jun 2024 - 15:39 Matchens prestation
30 Jun 2024 - 15:38 Matchens överraskning
30 Jun 2024 - 11:30 Sen krönika idag
30 Jun 2024 - 08:24 Inför matchen: Landskrona BOIS - ÖFK
29 Jun 2024 - 17:48 Följ Landskrona BOIS - ÖFK via fotbollz.se
29 Jun 2024 - 12:23 Rapport från träningen - Det måste på något sätt finnas plat

av: Publik | 15 Okt 2024 - 11:27